KJE SMO

 

Tenis Center BENČ ŠPORT se nahaja na odlični lokaciji 500 m oddaljen od Ljubljanske cestne obvoznice v Dravljah na področju Šiške. Obkrožen je s čudovitimi številnimi drevesi in daje občutek zelene oaze sredi urbanega naselja. Zaradi bližine avtoceste je lahek in hiter dostop z avtomobilom kot tudi avtobusom mestnega potniškega prometa. Postaja avtobusne proge št. 7 je oddaljena 50m, proge št. 1,8,22 pa nekaj sto metrov.

 

KAJ NUDIMO

 

Tenis Center BENČ ŠPORT je od leta 2017 popolnoma prenovljen. Pričakali vas bosta dve igrišči s umetnim peskom, dve igrišči s tepihom z polnilom gumi granulat (NOVO 2023) in dve badminton igrišči. Vsa igrišča so pokrita s fiksno konstrukcijo, izolirana in odlično osvetljena. V klubski hiši se nahaja teniški bar, primerne garderobe s sanitarijami, pisarne, prostor za servis teniške opreme in nakup najnujnejših teniških rekvizitov.

Klubska hiša z zunanjo veliko sončno teraso kot celota nudi prijetno okolje za sprostitev pred in po teniški igri ter prostor za najrazličnejše dogodke kot so številna tekmovanja, rojstni dnevi, srečanja in podobno. Parkirišče je urejeno in dovolj veliko ter nudi neposreden dostop do klubske hiše in igrišč.

 

Vsebinsko nudimo različne kvalitetne teniške programe za vse starosti in nivoje znanja. Naša teniška šola se ponaša z dolgoletno tradicijo (od leta 1982) in kvalitetnim delom. V več desetletnim obdobju so pri nas začeli in nadaljevali številni državni prvaki in člani državnih reprezentanc Slovenije in naše bivše skupne države, ki so kasneje zasedali visoka mesta na evropskih in svetovnih lestvicah tako v mladinskih kot članskih kategorijah. Navdušili in naučili smo na tisoče odličnih tenisačev, ki se danes radi vračajo v nas teniški center.

 

ZAKAJ TENIS

 

Tenis je šport za celo življenje, igrate ga lahko od petega leta dalje pa vse do pozne starosti. Je šport  za otroke, odrasle, na rekreativnem in na profesionalnem nivoju, tako za ženske kot moške.

Glede na današnji način življenja, otroci nimajo možnosti razviti motoričnih sposobnosti in se socialno razvijati kolikor in kakor bi to bilo potrebno. Vse večji je problem najti čas in prostor na kjer bi potrebe zadovoljili na kvaliteten način.

V tenis centru BENČ ŠPORT se trudimo in upamo, da boste Vi in vaši otroci izpolnili lastne potrebe po gibanju, užitku v igri z drugimi ob občutku da ste nekaj dosegli, do sodelovanja in tekmovanja v zdravi aktivnosti. Naš namen je da skozi igro dosežemo zadovoljstvo, veselje in rezultat pri vsakem posamezniku glede na njegove sposobnosti in cilje.    

 

Beno Rupert – Benč

 

Je vodja teniškega centra in teniških programov.

 

KOT TEKMOVALEC

KOT TRENER

KOT TENIŠKI DELAVEC